SofiaLovisa

Alla inlägg under december 2009

Av Sofia - 11 december 2009 06:45

Japp, idag ska jag vi lussa för skolan, polishuset och bildningsnänmden! Det kommer säkert gå jättebra och kören är hur duktig som helst.


Det som är typiskt är att jag självklart har fått ont i halsen, kul när man ska sjunga hela dan... Men det får gå ändå!


Nu måste jag snart åka för jag ska vara där vid kvart över 7!

Puss och kram så ses vi senare!

Av Sofia - 10 december 2009 19:42

and I know that it that it is love...


Den ska vi sjunga imorron i lucia-tåget. Heal the world av Michael Jackosn kanske inte är det vanligate låten att ha på luca, men om man tänker efter så passar den väldigt bra!


Nu har jag ätit kvällsmat, potaismos och falukorv. Så nu ska jag snart kolla lite på tv. Efter det blir det väl en snabb dusch och sen sängen. Måste krypa ner skapligt idag, eftersom att jag ska upp vid typ 5.halv 6 imorron...Kul va?

 

Ha det nice!

Av Sofia - 10 december 2009 17:40

Hejhej!


Nu har jag precis ätit två rostade mackor! Visst är det så att mackorna blir godare om dom rostas....?


Idag var det kul i skolan. Luciaträning nästan hela dagen, kul! I love to sing! Så imorron smäller det! Ska vara på skolan redan kvart över 7! Först lussar vi på skolan, sen i polishuset och sen hos bildningsnämnden. Så det blir körigt!


Fick reda på mina betyg i Idrott och musik och jag vart väldigt glad när jag har VG i båda! Jihuuu!!


Efter skolan så bar det av till tandläkaren. Fixade lite med tandstälningen och så... Sen när jag ändå var på stan så passade jag på att köpa en julklapp att ta med till skolan imorron, men jag tänker inte tala om vad jag köpte...Det är en hemlis..hihi!


Nu ska jag väl snart försöka att skriva lite So, men känner att jag inte orkar det..


Puss o kram!

Av Sofia - 10 december 2009 07:15

Godmogon!


Nu har jag precis duschat. Så nu ska jag fixa med lucialinnen och allt sånt som ska med idag! Kommer säkert inte få plats i väskan...


Nu måste jag gå! Pussokram

Av Sofia - 9 december 2009 17:14

Hej på er alla underbara!


Nu kom jag precis hem från konfan. Vi kollade på film:)


Öppnade lucka nr 9 i min chokladkanlender (man blir väl aldrig för stor för att ha chokladkalender eller....?)


Idag har det vart helt okej i skolan. Fick ju tillbaka matteprovet, och kan med lättnad säga att jag fick G! Nöjd med mig själv!

På lunchen åkte vi och åt på Sibylla, gott! Det blev en liten kebabtallrik.

Sen hade vi svenska, och det passet spenderades på biblioteket. Letade efter fakta om bland andra Thomas Newcomen....Men mitt tålamod är inte det bästa, och jag höll på att bli irriterad när bibliotikarien inte ville hjälpa oss innan vi hade tittad i NE. Jag ville ju bara få fram fakta om dom där gubbarna så fort som möjligt så att jag skulle hinna jobba lite. Men i en och en halv timme så kopierade vi bara sidor ur böcker och letade efter böcker...Så det blir nog en liten tur till bibblan imorron också! Men då ska jag ta med mig datorn!


Ska snart ta och äta lite mellis innan fotbollsträningen. Ska bli kul att träna idag, men det lär nog bli kallt, eftersom vi tränar ute på onsdagar. Man kan ju alltid ta på sig termobyxor..(haha, skämta) Nej, men mössa och vantar och tjock tröja blir det nog iallafall!


Sen när jag kommer hem så blir det ducsh och sen mat framför tv:n! Blir nog "De okända" och "Pernillas Jul". (Jag har börjat tycka om matlagningsprogram har jag upptäckt! Gillar serien "Halv 8 hos mig också!) Sen blir det sängen!


Imorron är det lucia-genrep och så ska jag hinna med en tripp till tandläkaren också!


Puss & Kram på er!



Av Sofia - 9 december 2009 07:10

Nu har jag precis duschat, så jag piggnade till lite.. Kände absolut inte för att gå upp idag, ville bara sova, sova, sova, men det går ju inte.


Skolan snart igen..Börjar med slöjd, sen är det matte. Får tillbaka matteprovet som jag gjorde igår. Det gick säkert dåligt...Men man kan ju alltid hoppas på ett G.


Idag blir det sressigt. Först skola, sen direkt till konfan och sen fotbollsträning, Men det brukar ju funka, så varför skulle det inte göra det idag?


Nej, nu måste jag dra! Au revoir!!

Av Sofia - 8 december 2009 16:38




Tänk att "run to the hills" var Eriks UTMANING! Den kíllen klarar ju vad som helst!

Av Sofia - 8 december 2009 16:10

Ja, det låter nästan för bra för att vara sant! Inga läxor på heeeela veckan! Hur konstigt är inte det? Men det är säkert bara tillfälligt. Jag lovar att det kommer komma läxor typ imorron...Men man kan ju alltid hoppas att det inte gör det!!


Iallafall. Skolan idag var okej:) Hade luciaträning:) Nu sitter jag och äter rostade mackor med skinks på! Såå gott!


Ha det bra! Puss, puss!

Ovido - Quiz & Flashcards