SofiaLovisa

Alla inlägg under december 2009

Av Sofia - 21 december 2009 18:26

Hejsan!


Nu ska jag tala om för er vad jag har gjort idag: Faktiskt ingenting! Bara gått hemma som en zombie. Fast just det jag fick ju lite frisk luft när jag hängde med Moa och Elis till pulkabacken, Men annars så har jag inte gjort mycket alls.


Började äntligen på so-uppgiften som vi har över lovet. Nu har jag kommit igång, men är inte klar...Hur kan dom ge läxor över lov?? Lov är ju till för att vila upp sig och sova utan att tänka på läxor!


Nu ska vi snart äta och efter det så blir det väl julklalendern, Anna Ankas Jul och Maria Montazami..Kan bara säga "mums" hehe:)


Hejdå!

Av Sofia - 21 december 2009 07:55

Hej:)


Nu har jag precis gått upp (tidigt för att vara lov), men jag har inte kommit in i "sovsystemet" än.


När jag vaknade fick jag en irriterande överraskning...Jag hade nämligen världens huvudvärk! Men nu har jag tagit en panodil zapp, så nu ska det vääl snart gå över hoppas jag...


Vad som står på "att göra- listan" idag är:


* Julstäda mitt rum

 

* Kolla på tv

 

*Ta det LUGNT!

 

'bye

 


Av Sofia - 20 december 2009 17:08

Hllå i stugan:)


Nu sitter jag och mumsar på Maltesers, helgen är ju faktiskt inte slut än...


Idag har jag vart i kyrkan med Amanda. Efter det gick vi till stan och var med i nån lottodragning - vi vann inte. Sen mötte vi upp hennes mamma och lillasyster så gick vi runt lite på stan tills min mamma, mormor och systeryster kom. Jag skulle köpa julklapp till Amanda, hittade den:)


När jag kom hem så bakade vi pepparkakor, som vi nyss blev klara med. Snart så ska vi nog klä granen också. Myysigt!


Ikväll blir det väl tv:n som gäller. Ska nog kolls in Anna Ankas Jul på tv3:) Kan nog vara rätt kul faktiskt...


Nej, nu har jag inget mer för tillf'ället! '


Kram!

Av Sofia - 19 december 2009 20:49

Hejsan!


Nu sitter jag och kollar på Robinson / Pirates of the caribbien. Bra:)


Idag har jag inhandlat den sista julklappen, och pysslat. Riktig julkänsla alltså:)

Vi klädde inte granen idag, men det blir nog imorron istället. Tänk att det bara är 5 dagar kvar till jul! Me like.)


Puss&Kram
Av Sofia - 19 december 2009 10:05

Hej!


Just nu lyssnar jag på "Higher" med Erik:) Den är grymt bra! Eller vad tycker ni?


Det blir ingen fotboll för mig idag heller. Är fortfarande förkyld och hostar och har problem med mina luftrör! Usch, har inte tränat på tre gånger nu... Men man ska ju inte träna om man är förkyld. Har nämligen gjort det en gång, dagen efter låg jag med feber...Så jag undviker nog det.


Kanske blir en tripp till stan för att inhandla den sista julklappen. Jag vet ju vad jag ska köpa, så det kommer inte ta så lång tid.


Vi kanske skulle baka pepparkakor idag också, men  det var inte säkert.


Vi ska nog klä granen i allafall, riktigt mysigt! Julen är väl för hääärlig...!


Det var allt jag hade! Puss**

Av Sofia - 18 december 2009 16:21

Japp, nu är det ÄNTLIGEN jullov! Som jag har längtat! Nu är det slut på allt pluggande och alla tidiga mornar...I ca 3 veckor! Underbart!


Vi började kl 8 i morse och avlutningen var avklarad ca halv 10. Men 8:orna stannade kvar i kyrkan och fick betyg. Mitt första betyg! Var ganska nervös innan, men det såg faktiskt braa ut!:)


Efter det så gick jag och några kompisar till stan och köpte julklappar. Har bara kvar syrran, sen är det klart! Efter ett tag så gick några och då gick Amanda och jag ock fikade, myyyysigt!

När vi skulle gå hem sen så höll vi på att frysa ihjäl! Usch vad kallt det är! Men det kanske inte är världens smartaste grej att bara ha på sig tights på benen, när det är 10 minusgrader ute...


När jag kom hem så slog jag in paket och gjorde paket till mormor och farmor. Hemgjore julklappar brukar ju alltid uppskattas!


Mormor och morfar kom hit en sväng så vi fikade lite och sen åkte dom till stan.


Nu ska jag snart läsa lite, min bok är så bra!


Puss&Kram


Av Sofia - 17 december 2009 07:43

Japp, idag är det riiiktigt kallt här i lilla motala! 11 minusgrader på morgonen! Det var längesen det var såå kallt! Det blir till och med kallt inomhus! Kanske är en ny isstid på gång???


Idag blir det en myyysdag i skolan. Vi ska städa (okej det kanske inte är så mysigt då...) Men sen ska vi läsa sagor som vi gjort själva, kolla på film, och dela ut julklappar när vi fikar:)


Sen så är dagen slut och imorron så är det JULAVSLUTNING! NICE!


Puss på er*

Av Sofia - 16 december 2009 17:52

Hej kompisar!


Jag bloggade inget igår, men till mitt försvar så hade jag inte tid. Men jag tar igen det nu!


Igår pluggade jag biologi. Hade ju prov idag. Sen på kvällen så skulle Elis skola ha en julkonsert så den var jag och kollade på. Dom var duktiga!

Efteråt så åkte mamma, jag , Moa, Elis, mormor och morfar till McDonald's och åt! Gott!

När jag kom hem så var det bara att börja plugga igen...


Dagen idag började med att jag verkligen INTE kände för att lämna min varma och sköna säng. Orkade nästan inte äta frukost. Men det gjorde jag och sen hoppade jag in och tog en tillpiggnande dusch. Sen bar det av till skolan. Hade ju som sagt biologi-prov idag. Det var ganska svårt faktiskt och jag är nöjd om jag får ett G:)

På svenskan så fick jag låna en bok. "Flyga Drake" heter den. Den verkar bra! Har någon läst den?


Efter skolan så var det bara att ge sig ut och masa sig iväg i snön till konfan. Ja, det har kommit massor av snö dom två senaste dagarna! Yes! Men det är svinkallt ute just nu, brrr! I allafall...Konfan gick bra. Vi fick lussekatter och pepparkakor och så kollade vi på nån film.


Blir ingen fotbollsträning för varken mig eller Moa idag, då vi båda är väldigt förkylda. Mina luftrör är inte i bästa form kan jag säga!


Imorron är det inga lektioner i skolan. Vi har klassens dag, vilket innebär att vi städar, fikar och har julklappsutdelning, kollar på film och läser upp våra engelska sagor och sist med inte minst så äter vi JULBORD! Det är ju sista dagen i skolan, och på fedag efter avslutningen är det JULLOV! Shit vad skönt!


Nu ska jag snart läsa lite tror jag, om jag inte hamnar framför tv:n...Det brukar ju bli så..haha!


Ha det nice så ses vi senare!


Puss & Kram!

Ovido - Quiz & Flashcards