SofiaLovisa

Alla inlägg under december 2009

Av Sofia - 14 december 2009 15:35

Hej! Jag hann inte blogga nåt imorse, men jag tar igen det nu:)


Kom nyss hem från skolan och har slängt i mig en macka och lite O'boy. Mumsigt!


Skolan idag var okej. Vi började ju med att lussa - IGEN! Men idag var det iallafall sista framträdandet och det känns skönt, börjar bli lite trött på "Julen är här" nu... Företaget som vi sjöng för var snälla och bjöd oss på macka, lussekatt och julmust efteråt! Tack, tack!

Sen åkte vi tillbaka till skolan och var med en liten stund på slöjden. Sen var det lusch och gympa, Vi körde Volleyboll. Kul!

Efter det var det engelska. Vi fick reda på våra betyg, och jag vart glad när jag fick reda på att jag hade VG! Det gjorde min dag:)


Nu ska jag väl snart sätta igång med att plugga biologi. Har ju prov på onsdag. Ekologi.


Ikväll är det ju Svenska Hjältar-galan. Brukar titta på det. Det är bra faktisk, speciellt när barn får pris.


Bye*

Av Sofia - 13 december 2009 18:15

Tjenare!


Just nu gör jag inget speciellt, men ska väl försöka plugga lite snart. Observera ordet "försöka".


Idag har jag och kören lussat för fulla muggar! Har sjungit "Heal the world" säkert 100 gånger eller nåt... Den första timmen var ganska kul, men den andra var faktisk ganska jobbig...Men det är inte över än må ni tro! För imorron ska vi lussa på ett företag, vilket betyder att jag går miste om min älskade sovmorgon! Ska vara ombytt och klar på skolan klockan 08:00, istället för att börja 09:10. Men jag får se det från den ljusa sidan. Vi får ju kompensationsledigt en dag efter jullovet och det är ju bättre än en enda liten fjuttig sovmorgon...Plus att det bara är 3 "riktiga" skoldagar kvar, sen är det JULLOV! Snacka om att jag längtar! Men innan jag får gå på lov så måste jag göra ett biologiprov, vilket känns sådär laaagom kul...


Just det! Ska passa på att säga GRATTIS till min lilla syssling Helga som fyller två år idag! Och till min andra bus-syssling Anton som fyllde två år i torsdags! Grattis i efterskott!


Vi kanske ska ta julkort ikväll också, men nu är Elis iväg med en kompis, så det får väl bli lite senare...


Nej, om jag ska kunna klara av biologin så får jag nog ta att plugga nu, men kvart i sju så får det bli paus, för då börjar julkalendern, hehe....


Hääärliga söndag.... (obs, ironi...)


Kramar till alla! // Sofia*



Av Sofia - 13 december 2009 09:02

...Sanktaa Luciiiaa!


Ja, idag är det ju Lucia och 3:e advent, så idag så ska vi i kören lussa på stan. Typiskt nog är det troligen svinkallt ute idag, så man får nog ta på sig ordentligt under lucia-linnet...


Efter det blir det väl antagligen att åka hem och sätta igång att plugga. Engelskaläxa och så har vi biologi-prov på onsdag också! Det är prov in i det sista...


Ha en jättebra Lucia och 3.e advent


    

Av Sofia - 12 december 2009 21:58

Nu har jag kollat på Robinson och tyckte att det var rätt person som åkte ut. Man får ju alltid se vad som kommer att hända nästa program..Då har ju lag Agwe fått eld, så då fick man se att dom kommer att döda dom stackars kanierna! Jag höll på att börja gråta när jag såg det! Fyy!


Nu ska jag kolla lite mer på tv!


Bye!

Av Sofia - 12 december 2009 14:33

Hej!


Nu har jag precis gjort en hårinpackning så nu mår håret bra!


Var på stan förut, med heeela familjen, vilket är ganska ovanligt. Moa skulle ladda på sin mobil och köpa en julklapp till skolan. Elis och pappa gick i leksaksaffären och spelaffären. Jag gick och kollade lite inne på Vero Moda. Oj vad mycket snyggasaker dom har fått in där nu! Ville ha nästan alltihop! Bara att önska sig i julklapp, för nu är det ju trots allt bara 12 dagar kvar, sen kommer tomten!

Sen så gick vi och fikade. Åt en kolagrotta, gott!


Det blev ingen träning för varken mig eller Moa idag, eftersom båda är lite förkylda och har ont i halsen.


Igår var det ju Idolfinal! Shit vad bra det var! I år har nog vart det bästa idol-året någonsin! Tyckte att både Calle och Erik var superbra igår! Så det spelade ingen roll för mig vem som vann. Men det blev ju Erik, han gjorde faktiskt vinnarlåten bäst, enligt mig. Men dom andra två låtarna tyckte jag Calle var jättebra i!!


Ikväll blir det att sitta spikad i soffan och kolla på "Robinson Karibien". Det är ju jättebra, tycker jag:)


Hejdå!

Av Sofia - 12 december 2009 09:56

Hejj!


Ligger just nu i soffan och kollar på tv och äter godis..Bra frukost va?? Haha!


Idag är det ju fotbollsträning, men jag vet inte om jag ska gå, för jag har lite ont i halsen och är hostig..Men jag får se.


Vet inte riktigt vad jag ska göra idag. Kanske åker till stan. Vi skulle nog köpa julgran också! Kul!


Har inget mer för tillfället, men vi ses senare!

Av Sofia - 11 december 2009 17:25

Hej!


Just nu kollar jag lite på tv. Eller jag rättare sagt vaknade upp nyss efter att ha somnat framför tv:n. Jag var så trött att ögonen bara stängdes igen med en gång! Jaja, så kan det gå!


Nu ska vi snart göra ett pepparkakshus. Hoppas att det går bra!


Bye

Av Sofia - 11 december 2009 15:32

..om det så är det sista jag gör...


Ja! ÄNTLIGEN är det fredag! Ska verkligen bli hur härligt som helst med helg! Tänk att det är sista helgen innan jullovet.


Idag har vi ju vart runt och lussat på skolan, polisen, och bildningsnämnden! Det var jätteroligt och det gick bra alla gånger! Vi tjänade lite pengar på det hela också!


Annar så hade vi bara franska och NO. Fick reda på vad jag får för betyg i franska och blev superduperglad när jag fick veta att jag hade VG!! Var inte alls säker på att jag skulle få det! Men det kändes såå skönt för jag kämpar verkligen med franskan!


Nu på eftermiddan så ska mamma, jag, Moa och Elis göra ett pepparkakshus! Kul och mysigt!


Ikväll är det ju FINAL i Idol också! Vem tycker ni ska vinna, Calle eller Erik?

 

Kram!

 

 

Ovido - Quiz & Flashcards