SofiaLovisa

Alla inlägg under augusti 2009

Av Sofia - 12 augusti 2009 22:16

Fråga: Vilken är din favoritfilm?


Svar: Hmm, jaa. Jag tycker att många filmer är bra. Men om jag måste välja 3 så blir det nog: 1. Twilight. 2. A Cinderella story. 3. Another cinderella story.


Kul att ni frågade! :-) Fortsätt så!


Såg nyss klart på fotbollsmatchen mellan Sverige. Sverige vann! YES! Dom var duktiga idag:)


Hade ju fotbillsträning idag. Kul! Inte lika tufft som det brukar vara. Nu är det bara att fokusera på första matchen som är på söndag.


Nu ska jag snart krypa till kojs! Men vi ses imorron!


Kram, kram, kram! // Blogg Fia <3

Av Sofia - 12 augusti 2009 17:02

Ja, jag har vart på stan idag igen. Elis ville dit för det var någon liten motorcykel som han ville ha. Jag köpte små blommor som man klistrar fast på naglarna. Gjorde det förut, och det blev faktiskt snyggt!


Snart ska jag börja byta om inför fotbollsträningen. Tränaren sa att det skulle bli en lugn träning idag. Så det känns bra. Något som inte känns så bra är att vi förmodligen kommer att få träna i regn. Ibland kan det vara kul, men just idag känns det inte så vidare kul....


Jaja, nu ska jag kolla lite på YouTube:) // Blogg Fia <3

Av Sofia - 12 augusti 2009 14:44

Hej! Jag har sett på andra bloggar att man kan starta en frågestund. Så jag tänkte att jag kinde göra likadant;-) Så nu kommer Ni att kunna ställa frågor till mig varje onsdag framöver. Det gör ni i form av kommentarer. Skulle vara kul om någon gjorde det;-)


Så nu är det bara fråga på;-) See you! // Blogg Fia <3

                              

Av Sofia - 12 augusti 2009 10:08

Det fullkomligt öser ner! Det har redan bildats stora vattenpölar. Hoppas att det slutar till kvällen. Vi har ju träning då! Inte så kul att bli dyngsur...


Nu ska jag duscha! Ses sen! // Blogg Fia <3

Av Sofia - 11 augusti 2009 18:34

Hejsan;-)


Kom nyss hem från stan. Var där med mamma och mormor. Vi skulle köpa presenter till lillebrorsan. Han fyller ju snart. Jag köpte inget till honom idag, men jag såg en mini BMX och en mini skateboard på leksaksaffären. Ska nog köpa det till honom:-)

 Jag köpte nagellack till mig själv. Ett ljus-rosa och ett mörk-lila på Lindex.


Nu åkte mamma och pappa iväg för att hämta tv:n. Den skulle ju komma idag:-) Ska bli kul att se på den sen. Men idag kommer det nog inte bli i alla fall...


Ikväll är det ju Ghost whisperer på tv. YES! Förra gången var det ju så himla spännande. Får se vad som händer den här gången!


Nu ska jag måla naglarna. See you! // Blogg Fia <3

Av Sofia - 11 augusti 2009 12:48

ÄNTLIGEN! Nu har jag en ny laddare till min kamera. Min gamla försvann ju i början av sommaren. Vi letade i varenda vrå av huset, men det fanns ingen-stans! Så nu skickade vi efter en ny, och nu har den kommit! Jag kan äntligen börja använda min egna kamera:-) Känns bra!


Idag har farmor vart här igen. Våra kusiner kom också. Vi gjorde inget speciellt! Men det var kul ändå!


Just nu så är jag TRÖTT! Jag är inte van att gå upp vid 10 i 8 på morgonen.


Nu ska jag läsa lite;-) Ses senare vänner!! // Blogg Fia <3

Av Sofia - 11 augusti 2009 08:52

Nu har jag precis ätit frukost. Så nu kunde jag ta mig lite tid att blogga.


Imorse vakande jag ca: 07:50. TIDIGT! Men, men. Det är bra övning inför skolstarten. Usch! EN vecka kvar!


     See you later! // Blogg Fia

Av Sofia - 10 augusti 2009 22:24

Ja, idag var det ju fotbollsträning. Jobbigt men härligt! Tränaren lovade att det skulle bli en lugn träning nästa gång, så det känns skönt!


Jag skrev ju förut att min mobil pajade. Och att man kunde fixa det hemma. Men tror ni det funkade? Neej då! Det var lika seg som innan. Så nu är den inne på lagning. Hoppas att dom kan fixa den! Nu är jag mobil-lös! Inte kul!


Nu ska jag ta och krypa till kojs! ;-) Ses imorron kompisar! // Blogg Fia <3

Ovido - Quiz & Flashcards