SofiaLovisa

Alla inlägg under augusti 2009

Av Sofia - 22 augusti 2009 18:40

Japp. Nu har jag startat en ny omröstning här på min blogg. Vilket är ditt favoritgodis? Mitt svar är utan tvekan choklad! Det är så gott!!


Var iväg en sväng i Varamon förut. Vi skulle lägga i kräftburar. Men självklart så låste det för mycket. Och vi har inte en så stor båt, så risken fanns att den skulle börja ta in vatten. Och det hade ju inte varit så kul kanske...


Efter vi hade varit där så åkte vi runt med inbjudningskorten till brorsans kill-kalas som han ska ha för killarna i klassen. Han längtar som sjutton till imorron tror jag. The BIG day, haha! Imorse satte han sig upp och sa: "Är det idag jag fyller år?" Hoppas att han blir glad för presenterna som han får. Men det tror jag att han blir:-)


Undrar om det är något bra på tv ikväll. Brukar ju bara vara friidrott nu för tiden, men det kan faktiskt vara ganska kul ibland. Usain Bolt skulle visst springa stafett ikväll tror jag. Så det blir nog spännande!!!


Imorron blir det match igen! Hoppas vi är lika taggade inför den här matchen som vi var inför den förra. Shit, vad vi spelade bra då! Vi ska nog ta dom imorron tror jag.

 Sen efter matchen blir det att åka hem till kalas! Då bjuds det på smörgåstårta!


Ska väl snart äta. Grillat tror jagstår på menyn idag. Gott!


Ses senare kompisar! Kram på er!

Av Sofia - 22 augusti 2009 14:11

Hej svejs alla läsare!


Var på stan en sväng på förmiddan. Köpte paket till Elis. En fingerboard och en mini BMX. Moa köpte en ramp till det. Hittade ett par snygga jeans-leggins på Gina Tricot. Jag köpte en ögonskugga också. Hittade en liten sak till mamma också! Hon fyller nämligen också imorron!


Som jag skrev i mitt förra inlägg så hade min mobil blivit lagad och klar. Trodde vi! Det visade sig efter en stund att mobilen hade exakt samma fel fortfarande. Så mamma och jag åkte ut till OnOff. Dom sa att dom var tvungna att lämna in den igen! Kul? NOT!!! Nu har jag ju ingen mobil igen! Lite smått irriterad är man;-(


Puss & Kram!!!

Av Sofia - 22 augusti 2009 09:38

Och oj vad skönt det är! Jag var helt slut efter första skolveckan. Så nu får man några dar på sig att ladda upp sig igen!


Idag får det nog bli stan. Det är uju någon som fyler år imorron...Och jag har inte köpt paket...Så det får bli idag!


Nu har jag goda nyheter...Min mobil är fixad och klar! Så pappa ska åka iväg och hämta den! Jippi! Ska bli skönt att ha en mobil igen!!!


Kanske blir kräftfiske idag! Hoppas det!


Nu ska jag äta frukost!


See you later!

Av Sofia - 21 augusti 2009 22:02

Just nu är jag totalt dyngsur! Har cyklat ner till matchen i ösregn. Cyklat hem från matchen, i ösregn och hämtat pengar. Sen bar det av till Mc Donald's i...ÖSREGN! Moa och jag var som två dränkta katter när vi kom in dit. Och så fick vi stå i kö jättelänge! Men mat fick vi till slut i allafall!!


Tyvärr så förlorade vi matchen, 1-0. Men vi kämpade på så himla bra att vi borde ha vunnit med minst 3-0 tycker jag! Skitbra kämpat alla tjejer!!! Vi vinner på söndag!!!


Nu har jag bara duschen kvar då... Ska bli riktigt skönt med en varm dusch! Men det är nästan så att jag inte orkar...


När vi cyklade hem från Mc Donald's så var det några himla fartdårar som nästan körde på oss. Tänk om alla kunde hålla sig till rätt hastighet! Då skulle det nog vara mindre olyckor här i Sverige tror jag.


Som ni kanske förstår så har det inte varit världens bästa fredagskväll....


Puss & Kram!!

Av Sofia - 21 augusti 2009 16:12

Kom nyss hem från skolan. Har vart en bra dag.


Just nu känns det som att jag inte kommer att orka spela match! Är så trött! Men man måste ju ställa upp för laget, men samtidigt så skulle jag vilja gå på kalaset...


Moa och jag ska käka pizza eller Mc Donald's efter eftersom att ingen annan är hemma. Ska bli gott och mysigt. Lite syster-tid!


Nu ska jag snart fika. Mormor och morfar är här. Ska bli gott det med!


Ses senare vänner! Kraam!

Av Sofia - 20 augusti 2009 20:53

kommer här:


Sen jag bloggade sist så har det inte hänt så mycket. Har hämtat brorsan i en lekpark i närheten, och ätit köttsoppa.


Imorron blir det väl tandläkaren. Känns lite jobbigt, men men, det måste ju fixas. Annars så blir det väl bara skolan tror jag, och sen på kvällen så är det ju match!


Nu ska jag krypa till kojs!


Kram & Godnatt på er!

Av Sofia - 20 augusti 2009 18:42

Ush och fy! Nu har tandställningen pajat igen! Så störande. Nu måste vi ringa till tandläkaren imorron! Ibland kan man bli så trött på tandställningen! Nån som känner igen sig?


Nu är jag lite irriterad!!


Kram!


Av Sofia - 20 augusti 2009 16:59

Hej på er kompisar!


Sitter just nu och mumsar på en bulle. Gott, gott!


Tänkte att jag kunde skicka iväg ett inlägg igen. Behöver skriva av mig lite.

 Repeterade lite franska förut. Det behövdes kan jag säga. Alla oregelbundna verb sitter inte riktigt kvar sen i våras. Gick även igenom gamla glosförhör och prov. På tal om prov så ska vi ha ett stort sånt i början av terminen, Tror att det skulle bli andra eller tredje lektionen, så repetiton behövdes, som sagt....


Imorron är det ju fredag. Tänk att man redan har gått en vecka i skolan, och än så länge är det nästan inte jobbigt alls!


Nu ser jag att mormor kommer. Det var visst någon tidning som Elis hade glömt hos henne som han ville att hon skulle komma med. Elis fyller ju på söndag..och jag som inte har köpt paket än...ojoj..


Imorron är det ju match igen. Ska bli kul. Fast imorron så kan inte våran duktiga målvakt vara med. Men vi klarar oss nog ändå! Som vi kämpade förra matchen...

 Skulle ju egentligen gått på 80-årskalas imorron på kvällen men det börjar klockan 18:00 och matchen börjar 19:00, så det blir lite tajt med tide. Men både Moa och jag kände att vi inte kunde svika laget imorron när vi är ont om folk. Men kortet som jag gjorde ska jag se till att hon får i allafall!


Läste lite förut också! Boken är jättebra hittills:-) Har inte kommit så långt än...


Blir väl att plugga lite mera franska sen igen, men nu ska jag bara ta det lugnt ett tag!


Ses vänner!

Ovido - Quiz & Flashcards