SofiaLovisa

Alla inlägg under november 2009

Av Sofia - 17 november 2009 18:51

Hej!


Tog ett litet break från allt pluggande.


Har inte hänt så mycket sen sist. Har bara hållt på med NO. Fysik är inte min starka sida.. Men det går ganska bra, tack o lov!


Imorron är det svenska redovisning. Vi ska prata om en bok som vi har läst. Boken skulle utspela sig på 1800-talet, eftersom vi håller på med 1800-talet i SO:n. Jag har läst "När var tar sin". Det var riktigt bra!


Nej, nu måste jag plugga, men kram på er!

Av Sofia - 17 november 2009 16:06

Hej!


Ja, den här veckan är fullproppad med läxor! Matte, engelska, franska, No, biologi, svenska... Usch!

Så det bli ännu en lååång eftermiddag med pluggande-.- Jag orkar nästan inte, men man måste ju!


Fick tillbaka mitt matteprov idag, och är nöjdGlad Gick faktiskt bra!


När jag kom hem så åt jag lite, sen tyckte jag att jag var tvungen att ta några minuter ledigt från pluggandet så jag satte mig här.


*bye*

Av Sofia - 17 november 2009 07:13

Har precis gjort mig klar inför skolan. Idag var det segt att masa sig upp ur sängen igen! Ville bara stanna kvar!


Idag får jag nog tillbaka mitt matteprov. Hoppas verkligen att det gick bra!!!


Se you later!

Av Sofia - 16 november 2009 17:53

Pluggar jag. NO-prov på tordag och engelska-läxa tills imorron. Känns som att mitt huvus kommer att sprängas snart.. Men vill man ha brá betyg krävs det ju att man pluggar en del...


Idag har det vart bra i skolan. Hade ju slöjd. Så temat är "återanvändning" så jag ska göra en julstrumpa av mormors gamla julgardiner. Blir nog bra hoppas jag! Sen hade vi gympa. Jag och en kompis höll i lektionen, vi körde "Skattjakt" Kuuul!!


När jag kom hem så fikade jag lite med mamma, mormor och morfar. Gott!


Sen så hade skolkatalogen kommit, så jag satt och tittade i den ett tag.


Efter det var det bara att börja plugga...


Kram!

Av Sofia - 16 november 2009 07:46

Jaha, så var det måndag igen då! Efter en skön helg som har gått alldeles för fort, som vanligt! Ett litet + ändå, för jag har sovmorgon idag. Börjar 09:10, sköönt! Det beror på att jag inte har HK längre, utan slöjd, ska bli kul!


Idag har vi gympa också. Vet inte riktigt vad vi ska göra, men det blir säkert nåt roligt! Engelska har vi, men det är roligt:)


Sen när jag kommer hem blir det att plugga till NO-provet, och öva svenska redovisning. Pappa ska spela badminton, så jag, Moa och Elis följer nog med dit en sväng på kvällen. Kan ju faktiskt sitta och plugga lite där. Det som är synd är ju att jag missar "Ullared", den serien är ju ganska rolig, haha!


Nej, nu har jag inget mer för tillfället!


Puss&Kram

Av Sofia - 15 november 2009 17:26

Det är jag. Sitter just nu och vräker in godis. Men finns det godis, så kan jag inte hålla mig borta...Och helgen är ju faktiskt inte slut riktigt än...


Som jag skrev förut så skulle vi ju spela in film idag. Vi övade på en dans, så vi hann inte göra mer. MEn dansen är riktigt snygg, och när vi får till det så ser det verkligen proffsigt ut:)


Nu har alla åkt hem, men vi ska öva på torsdag igen.



Imorron är det ju skola igen. Måndagar är det värsta dagen att gå upp på, då känns sängen så där lagaom varm, och man vill bara stanna där heeeeela dagen! Men man måste ju ändå upp, och på måndagar är det rätt slappt i skolan. så det är ju gött!


Ha det BÄST!^^

Av Sofia - 15 november 2009 13:06

Hejsan!


Nu harf jag precis ätit. Innan det var jag på gudstjänst i kyrkan.


Snart kommer några kompisar hit, vi ska spela in en film till våran musikredovisning. Vi har temat pop. Det kommer nog gå bra, hoppas jag...


See you!

Av Sofia - 14 november 2009 10:11

...drar fotbollsträningen igång igen! Ska bli så kul att börja träna igen! Det har ju varit ett uppehåll i några veckor nu. Vi kör innomhus nu, inte lika kul som ute, men det gå iallafall:)


Så nu ska jag snart börja klä på mig träningskläder.


Sen vet jag inte riktigt vad som händer idag. Ska nog försöka plugga lite till No-provet spm vi har på torsdag. Det gäller att börja i tid, för det är ganska mycket som vi har prov på!


See you laterGlad

Ovido - Quiz & Flashcards