SofiaLovisa

Alla inlägg under juli 2009

Av Sofia - 6 juli 2009 17:15

Hej på er!

Nu har jag läst ut "Tjejer på stan" och tänkte berätta lite om den för er!


Ellie, Nadine och Magda är bästisar. Men nu har Ellie träffat en kille. Och det är henne han vill ha! Inte coola Nadine eller snygga Magda. Men hon har aldrig kunnat ana hur krånligt det kan vara att hinna med både tjejkompisar och en pojkvän. Måste hon välja?

Ellie börjar ljuga och trasslar in sig själv. Precis som när hon Nadine och Magda genom olika lögner får en egen kväll på stan. Det håller på att sluta i en katastrof...


Det finns två böcker till i samma serie. "Kära Tjejer" och "Stressade tjejer". Böckerna är väldigt bra och roliga, tycker jag! Dom är skrivna av Jacqueline Wilson, som är en av Eglands mest lästa och populäraste ungdomsförfattare.

Kan verkligen rekommendera dom här böckerna!! =)

           


Det var mitt boktips. Ses kompisar!!! /Blogg Fia <3




Av Sofia - 6 juli 2009 14:24

Ja, verkligen! Kom hem för ett tag sen. Mamma och jag har vart på en liten shopping-tur. Men det regnar ju så mycket att det är skönare att sitta i bilen än att springa in i affärerna!


Vi var på apoteket. Jag skulle ha Flux. Sen så åkte vi till Jysk och kollade lite och sen åkte vi till ÖB. När vi hade vart där så orkade vi inte mer, så vi åkte hem. Man kanske inte kan kalla det för shopping-tur föresten. För vi köpte ju inget annat, bara Flux, så jag kallar det för "ögon-shoppingtur" istället..=)


Kanske ska ut och springa ikväll med pappa och Moa. Men bara om det slutar regna..(mest troligt gör det inte det) Det skulle vara skönt att springa lite. Man måste ju vara i form när fotbollen drar igång igen...Just nu så är inte konditionen den bästa kanske.... Längtar efter fotbollen!!!


Just nu känns det som att det är höst ute. Inte så roligt när det faktiskt är SOMMARLOV! Det regnar non stop! Kan man inte ha en knapp eller nåt så att man kan styra vädret? Tänk vad lätt det skulle vara. Om det regnar och man vill ha sol, så trycker man bara på knappen, och så vips: Sol. Och om man vill ha regn trycker man på knappen, och så simsalabim: Regn. Kan inte någon uppfinna en sån knapp....?


Nu är Moa och Elis med kompisar. Elis bor granne med sina vänner, så dom leker och stojar dagligen. Smidigt för honom! =)

Jag själv  sitter här och bloggar. Ska ta och läsa snart. Läser just nu "Tjejer på stan" den är superbra!!

Pappa är nere i källaren och har börjat att lägga klinker tror jag. Vi håller på att fixa ett rum där nere. Ska bli kul när det blir färdigt!!:-)


Läste att det kan ha varit det sista Motalafestivalen i år. Tror att det beror på att det var en så liten publik. Jag brukar inte gå på den, men det skulle vara synd om den försvann i allafall! I år var ju bland annat Måns Zelmerlöw, Alcazar och Johan Palm här och showade! ;-) Kan tänka mig att det blev mycket skrik från tjejerna när Johan Palm kom upp på scenen....


Och imorron begravs ju Michael Jackson också! Man kanske kan se det på TV. Jag vet inte riktigt. Men man borde ju kunna göra det. Alltså, inte själva begravningen, men när han transporteras till kyrkan eller vart han nu ska begravas.

                                        

  

Kraam! / Blogg Fia <3

                                                  
  

                                              







Av Sofia - 6 juli 2009 12:49

Tjenare =)

Just nu har jag inget att göra! Eller jo, något finns det väl alltid att göra, men jag kommer inte på nåt just nu.


Nu har min syrra börjat blogga också. http://moa-blogg.bloggagratis.se


Är hungrig nu, men vi ska väl äta snart antar jag...


Ikväll är det ju Lotta på Liseberg. Såg att hon hade bjudit in Agnes, Sarah Dawn Finer och Charlotte Perrelli. Ganska bra artister! Annars så tycker jag inte att programmet är så jättebra.


Längtar tills imorron när det är Ghost whisperer:) Det var ju så bra förra gången!!


Nu ska jag äta! See you later! /Blogg Fia <3

Av Sofia - 6 juli 2009 10:01

Japp. Så är det verkligen. Det är mulet och grått ute och det har regnat hela morgonen. Kul? Neej! Jag vill ha solen tillbaka!


Igår kväll såg jag på en jätteläskig film. Jag var livrädd!! Jag kommer inte ihåg vad det hette, men jag såg inte klart på den i allafall. Dels för att den var så läskig, dels för att det höll på till halv ett på natten. Lite sent...


Idag är det måndag. Det skulle ha känts väldigt jobbigt om det inte var sommarlov. Måndagar är inte mina favoriter precis...


Vet inte om jag ska göra något speciellt idag. Kanske bara är hemma och läser eller kollar på film, vad vet jag? Men det är ganska mysigt att läsa när det regnar, eller hur! :-) Kanske kollar på "Wild Child" en gång till. Den var så bra!!!


Nu har jag inte mer för stunden! Men vi ses senare! =)


Kraam! / Blogg Fia <3


Av Sofia - 5 juli 2009 21:33

Hej igen=)


Kollade nyss på en Idol-dvd från 2008. Ganska underhållande!


Kom på att vi inte har ätit kvällsmat än.. oops! Men bättre sent än aldrig, som man brukar säga..hehe! Men jag är inte så hungrig. Kan bero på att jag har ätit chips..


Just nu så regnar det lite ute. Som jag skrev för ett tag sen så längtar man tillbaka till solen när det väl börjar regna...


Nu börjar det faktiskt att kurra lite i magen. Kanske skulle ta mig en macka eller nåt..


Såg att jag börjar få kommentarer. Kul! Fortsätt gärna med det!=)


/Blogg Fia <3 




Av Sofia - 5 juli 2009 19:08


Hello!!

Kom nyss hem från matchen memman LFC & Hammarby. Det var jättespännande!! Tjejerna är riktigt duktiga fottbollsspelare! =)

Kan berätta att LFC VANN med 1-0!! YES!!! Dom spelade grymt bra fotboll. Tycker att dom skulle ja vunnit med minst 4-0 egentligen! Det blir bara 2 bilder idag. Jag orkade inte ladda upp flera....


------------------------------------------------------------------------------------------------

Nu är pappa och Elis på bio. Ice Age 3. Dom följde inte med på fotboll. Jag vill också se på den filmen. Den verkar rolig! Men det får väl bli nån annan gång.....


                                        


Ses senare! Kraam! /Blogg Fia <3



Av Sofia - 5 juli 2009 13:39

komma ihåg att ta med mig kameran idag till fotbollen. Det var länge sedan jag hade med några bilder. Hoppas bara inte batterierna är slut... Min kamera funkar ju fortfarande inte. ATTANS!!! Får låna mamma och pappas.


Åt nyss lunch. Mackaroner och grillkorv:-)


Har vart med en kompis, men nu har hon gått hem. Funderar på att läsa lite. Har börjat med "Tjejer på stan". Den verkar bra än så länge.. Måste fixa en uppgift till någon av böckerna som jag har läst. Har ju sommarläxa...


Är snart klar med "Sommarboken". Har bara 3 böcker kvar att läsa:-)


See you later!/ Blogg Fia <3

                                                  


Av Sofia - 5 juli 2009 10:35

...men det ska väl gå bra ändå.


Nu har jag nyss ätit frukost. Lite sent kanske, men bättre sent än aldrig, eller....


Sitter och funderar på om jag ska ta en dusch eller inte. Det är ju skönt, men det är så jobbigt att komma till skott!  Jo, en dusch får det bli!


Ska ju på fotboll idag. Fotboll heela tiden... Men det är kul!!!:-)


Idag är det lite sämre väder. Ganska kallt. Så idag blir det nog inget bad, tror jag. Det är utsjö i Varamon också, då är det alltid kallt i vattnet.


Nej, nu kommer jag inte på något mer att skriva. Ses senare!

/Blogg Fia <3

Presentation

Sofia heter jag och är en tjej på 18 vintrar bosatt i Motala. Fyller mina dagar med skola, vänner, familj, träning och lite annat smått och gott. Välkommen!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards