SofiaLovisa

Alla inlägg under oktober 2009

Av Sofia - 28 oktober 2009 09:40

Hej på er!


Nu har jag pecis vaknat efter en lång natts skön sömn!


Igår när jag kom hem från Stockholm var jag supertrött!! Ska berätta lite vad vi gjorde:


Vi åkte från Motala ca: 7:00 (tidigt!) Bussresan tog ungefär 3-4 timmar. Men det kändes inte långt!

När vi kom fram så besökte vi först Oskarkyrkan. Den var jättefin!

Sen så gick vi på Historiska museet och kollade på utställningen Maria- drömmen om kvinnan. Det var fint, men kanske inte så jätteroligt...

Efter det så fick vi egen tid på stan! Jiiihuu! Vi åt på MCdonald's innan vi skulle börja gå i alla affärer. Jag hittade en tröja på Vero Moda och ett armband på Kapphal:) Bilder kommer. Sen gick vi runt i lite olika affärer och kollade runt.

Vid halv 4 var det dax att samlas vid bussen igen. Vi skulle åka till Cosmonova och se på film. Jag ver lite nervös, för förra gången jag var och så en film där mpdde jag illa. Det gjorde jag lite den här gången också, men det var inte så farligt! Filmen hette Flodäventyr i Grand Cannyon. Den var rätt bra och häftig!

Sen var det till slut dax att åka hem. Vi kom till Motala ca halv 10:)

Det var en suuperolig dag!!


PUSS&KRAM"

Av Sofia - 26 oktober 2009 19:16

Hello!


Japp, imorron bär det av mot Stockholm med konfirmationsgruppen. Det ska bli superkul! Vi ska gå på Cosmonova och Historiska museet:) Sen får vi fri tid på stan med! Me like!


Idag har jag vart med två tjejkompisar på stan i lilla Motala. Vi hade kul! Jag köpte en väska på Accent. Och jag som sa till mig själv "jag ska inte köpa nåt idag, jag ska spara pengarna till Stockholm". Men till mitt försvar så var väskan skitsnygg och den var faktiskt inte så dyr. Det var rea, så jag fick den för 99 kr. Och det är ju inte såå dyrt...


Sen åkte vi hem till mig och kollade på film. Twilight blev det:) Den är så bra! Är det nån mer än jag som längtar till New Moon???


Nu ska jag snart äta. Chili con carne tror jag står på meyn ikväll. Mums- som Hollywood-Maria skulle säga!

Sen blir det Sveriges fulaste hem med Simon & Tomas:)


Ses snart kompisar!!

Av Sofia - 26 oktober 2009 07:45

Hejsan!


Jag är redan uppe, fast det är lov. MEn det brukar vara så med mig. Får jag sova länge går jag bara upp tidigt, och om jag måste gå upp på morgonen så vill jag bara sova, sova och sova!


Ska snart kolla lite på tv. Men det brukar inte finnas så mycket att kolla på vid den här tiden...


Sen kommer väl farmor snart!


Har inte mer för tillfället!''


Kram!

Av Sofia - 25 oktober 2009 19:19

Ja, den här söndagskvällen känns inte så jobbig när man vet att man inte behöver gå upp tidigt imorron. It's höstlov, you know..haha! Jag ska bara njuta av den veckas ledighet jag har framför mig nu. Det behövs verkligen lov! Fast veckan kommer ändå att vara ganska uppbokad, men det är ju med roliga saker, som tur är =)


Förut när mamma och jag var ute och gick kom jag och täcka på att om 2 månader så har det vart jul!! Jag fattar inte att det bara är 8 veckor kvar. Det känns som att det var igår man låg på stranden och hoppade i och badade, och nu får man snart börja sjunga julsånger... Jaja, fort går det..


Ska väl se på tv snart. Men vad finns det att se på? Jo, Hål i väggen, men det är nästan så dåligt att det blir bra. Ensam mamma söker finns ju också. Klockan 20:55 spelar Barcelona match iallafall, så det ska jag nog titta på, kommer inte ihåg vilka dom skulle möta.


Moa var hos en kompis förut. Hon fick låna hem en film. Hairspray. Har sett den förut, men den måste ses om igen. Den var såå bra! Tycker att John Travolta gör sig utmärkt som kvinna..haha! Nej, men ärligt den filmen är bra! Skulle vilja åka upp till Stockholm nån gång och sen den som musikal. Har nån av er gjort det? I så fall, var den bra?


Imorron så ska farmor komma hit. Ska ta hand lite om brorsan som inte kan vara ensam hemma riktigt än. Jag ska nog va med en kompis. Blir antagligen en sväng till stan. Kul, kul!

Sen på kvällen blir det väl att göra lite matsäck tills på tisdagen då det bär av till huvudstaden med konfirmationsgruppen. Det ska bli kul. Mindre roligt att bussen går kl 07:00, så att jag måste gå upp 5..men på nåt sätt får jag väl försöka kravla mig upp...


Nej, nu har jag inte mer för stunden.


Ha det nice, så ses vi!

Av Sofia - 25 oktober 2009 14:37

Hej!


Nu håller jag på med mitt skolarbete. Det går ut på att inreda en låtssas-lägenhet. Alla får 25 000 kr, på låtsas, och sen får man köpa saker till lägenheten för dom pengarna. Det är ganska roligt faktiskt! Men det är jobbigt ibland också"


Idag har jag faktiskt inte gjort mycket alls! Jag åkte inte till kyrkan, orkade inte det idag. Får bli nästa vecka!

Annars så har jag bara kollat på tv och kört dator. Men det går det med!

Ska väl försöka komma ut lite också, få lite frisk luft. Men det är sådär tråkigt väder. Det är mulet och det regnar lite titt som tätt. Fast man ´kan ju gå ut i trädgården ett tag. Ska nog göra det!


::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::
:


Igår var jag ju hos farmor och farfar. Lille sysslingen var där och busade. Han är bara för härlig. Hans morfar var också där, och han hade son bil parkerad utanför fönstret. Så i ungefär en timma tjatade han bara om "moffas bil". Så fort han sa så så började han hoppa upp och ner, haha! Han är allt för rolig!

  Sen  när jag kom hem hade jag busat så mycket att jag hade världens huvudvärk! Men jag tog två tabletter och det hjälpte nästan direkt, så det var ju skönt. Sen så kollade jag bara på när Amy Diamonds kör sjöng i Körslaget, för Moa och jag skulle kolla på film. She's the man. En riktigt rolig och bra film!



Nu är det bara två dagar kvart tills jag ska åka till STHLM! Jag längtar! Det ska bli kuul!!


Kram kram så ses vi snart!



Av Sofia - 24 oktober 2009 12:32

Hej!


Kom precis hem från stan. Mamma och jag åkte dit och tittade lite. Vi var inne i nya gallerian som har öppnat:)

Hittade en te-mugg på Allrummet. Tyckte att den var lite häftig och så var den inte så dyr heller.)

  

Ska bli kul att dricka te ur den här:)


Nu ska vi nog snart äta, sen så ska vi åka till farmor och farfar. Våran lille syssling skulle visst komma dit. Ska bli kul att träffa honom igen!


Ikväll blir det Körsslaget, sen så kollar jag nog på filmen som jag hyrde. "She's the man". Har sett den en gång förut, men den är så bra! Nån som håller med??


See you later  guys!!

Av Sofia - 23 oktober 2009 18:56

Hejsan!


Ja, nu är det äntligen fredag! Känns hur härligt som helst! Och så har man en veckas lov framför sig också! Det kan ju inte bli mycket bättre!


Idag vaknade jag helt på fel sida. Allt kändes bara fel. Inte nog med att jag hade muntligt franska prov, utan badkäderna som jag skulle ha till simningen idag fick inte plats i väskan, så då fick jag byta väska. Morr!!!


Men när jag väl kom till skolan, så kändes allt mycket bättre! Vi gick på guidad tur runt gamla Motala verkstaområdet. Vi hade väl inte världens bästa guide, men det gick ändå.

Sen hade vi simning, det gick bra. Efter det så hade jag mitt prov, och det gick faktiskt hur bra som helst! Min lärare sa att jag hade potencial till väldigt höga betyg, och sånt känns ju alltid skönt att höraSkrattande


Sen så fick vi hoppa över No:n, för våran lärare var sjuk, så i slutade efter lunch, det vill säga 12:50, så det var ju super!


När jag kom hem var jag med en kompis, vi gick och köpte godis och sen kollade vi på film. Djävulen bär prada. Den är riktigt bra tycker jag!


Snart är det ju dax för Idol. Kvällens tema var visst rock. Kan nog bli bra tror jag! Camilla fick ju lämna programmet förra veckan, undrar vems tur det är nu...?


Ha en riktigt skön fradagskväll nu!


Kram:)

Av Sofia - 21 oktober 2009 19:44

Japp, nu ska jag snart sätta på tv:n. Vet inte vad jag ska välja av Arge Snickarn och De okända. Det blir nog lite av varje skulle jag tro. Arge Snickarn är ju inredningsprogram, som jag tycker om, men De okända är också väldigt spännande. Men det värsta är att man typ inte kan sova efter... Så vi får se vad det blir:)


--------------------------------------------------------------------------------------


Idag har jag vart med en kompis på stan, jag köpte inget ( för ovanlighetens skull...) Men det fanns massor som jag skulle vilja ha, men allt kostar ju pengar....

Jag ska ju till Stockholm på tisdag, så jag sparar lite pengar till det också. Längar!


Var på konfa också. Vi pratade om Halloween, och varför man firar Alla Helgon.

'

BYE"

Presentation

Sofia heter jag och är en tjej på 18 vintrar bosatt i Motala. Fyller mina dagar med skola, vänner, familj, träning och lite annat smått och gott. Välkommen!

Fråga mig

8 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8
9
10
11
12
13
14
15
16
17 18
19 20 21
22
23 24 25
26
27
28 29 30 31
<<< Oktober 2009 >>>

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Gästbok

Arkiv

Kategorier


Ovido - Quiz & Flashcards